Difference: MyDeleteAccount ( vs. 1)

Revision 12020-03-01 - AydaSahimi

Line: 1 to 1
Added:
>
>
مرحله اول حذف اکانت تلگرام به این صورت می باشد که باید دقت داشت در داخل خود تلگرام گزینه ای به عنوان دیلیت اکانت وجود ندارد پس لازم است که با بازکردن یکی از مرورگر های خود به فارسی و یا انگلیسی کلمه دیلیت اکانت تلگرام را سرچ کرده و بر روی لینک سایت خود تلگرام همانند زیر کلیک کنید

https://my.telegram.org/auth?to=deactivate

حال شماره تلفن همراهی که اکنون تلگرام شما بر روی آن شماره فعال است را در کادر زیر عبارت Your Phone Number وارد کنید. لازم است به این نکته توجه کنید که پیش از شماره تلفن کد ایران ۹۸+ را وارد کرده باشید. در شکل زیر طریق صحیح وارد کردن شماره تلفن همراه نمایش داده شده است. به تصویر زیر توجه کنید.

دیلیت اکانت تلگرام

گام دوم دیلیت اکانت تلگرام

حال کدی به برنامه تلگرام شما ارسال می شود که این کد به صورت پیامک ارسال نخواهد شد بلکه دقیقا در برنامه تلگرام شما در گوشی یا تبلت یا تلگرام ویندوز شما قابل مشاهده است.

در شکل زیر نمونه ای از این کد نمایش داده شده است

حذف اکانت تلگرام

گام سوم حذف اکانت تلگرام

در این مرحله باید کدی را که به برنامه تلگرام شما ارسال شده بود را در زیر کادر password وارد نمایید. نمونه از طریق صحیح وارد کردن کد در شکل زیر قابل مشاهده است.

گام چهارم دلیت اکانت تلگرام

در این مرحله از شما دلیل پاک کردن حساب کاربری تلگرام تان را طی یک سوال پرسشی مطرح می کند. پاسخ به این این سوال اختیاری است و می توانید اصلا به آن جوابی ندهید، پس برای رفتن به مرحله بعد لازم است بر روی دکمه Done کلیک کنید.

*سوالات جامع در رابطه با دیلیت اکانت تلگرام یا حذف اکانت تلگرام

چرا رمز عبور وارد شده در سایت تلگرام درست نیست؟

جواب: رمز عبور را بایستی با دقت حروف بزرگ و کوچک انگلیسی وارد کنید.

چرا شماره من در هنگام حذف اکانت تلگرام مورد قبول تلگرام نیست؟

جواب: شما باید شماره تلگرام خود را حتما با کد ایران که ۹۸+ است وارد کنید. و از گذاشتن ۰ اول شماره نیز خودداری کنید.

چرا لینک دیلیت اکانت تلگرام برای من کار نمی‌کند؟

جواب: تلگرام در ایران مسدود شده است و برای وارد شدن به سایت حذف اکانت تلگرام باید از نرم افزار های رفع تحریم استفاده کنید.

چرا پس از حذف اکانت تلگرام، اکانت من هنوز در گوشی دوستان وجود دارد؟

جواب: اگر حذف اکانت را به درستی انجام داده باشید، اکانت شما حذف می‌شود. دوستان شما باید چند لحظه روی صفحه چند شما منتظر بمانند تا تغییر به اکانت حذف شده انجام شود

 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2020 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding URCS? Send feedback